Kære alle sammen

Jeg sender jer her beslutninger for Idræt i Mariagerfjord Idrætsforening den kommende tid.

MIF tilbud under de skærpede retningslinjer gældende fra mandag d. 2. november 2020

Der gældende forsamlingsforbud skal overholdes jævnfør de retningslinjer der er gældende for idrætsforeninger.

På nuværende tidspunkt er det generelle forsamlingsforbud sat til maximalt 10 personer for foreninger med medlemmer over 21 år. Det gælder altså vores idrætsforening.

Jeg har talt med alle halinspektører, for at høre hvad der lokalt kan lade sig gøre og jeg har efterfølgende haft møde med idrætsmedarbejderne, for at drøfte, hvad der kan lade sig gøre under de givne retningslinjer.

Vi vil i et vist omfang, i en periode med øget smittetryk, vil være ekstra påpasselige med at blande forskellige borgere, på tværs at tilbud.

Botilbuddet Landbo har besluttet helt at trække sig ud at idrætstilbuddet for en periode.

Retningslinjer:

Man møder aldrig op, hvis man har symptomer som

• Feber
  • Tør hoste
  • Vejrtrækningsbesvær
  • Træthed
  • Muskelsmerter
  • Ondt i halsen
  • Tab af smags- og lugtesans

Når man ankommer til en hal, eller svømmehal spritter man hænder og iføre sig mundbind. Når man har taget sit mundbind på, spritter man hænder igen.

Det anbefales at møde omklædt, men det kan man af gode grunde ikke til fx svømning. Mundbindet skal bæres indtil omklædning. Det øjeblik man har iført sig sportstøj eller svømmetøj og går i gang med aktiviteten, må man tage mundbindet af.

Idrætsmedarbejderne fører opsyn med at vi overholder krav om mundbind, af-spritning og afstand.

Inden man går i gang med aktiviteten spritter man hænder.

Alle redskaber skal sprittes af inden og efter brug. Personalet er behjælpelig med det.

Efter aktiviteten, eller hvis man under vejs efterlader aktiviteten, af-spritter man hænder og iføre sig mundbind. Det gælder også toilet besøg.

Når i kommer ud af hallen, må i tage mundbindet af og det anbefales altid at man af-spritter hænderne, efter at have rørt ved et beskidt mundbind.

Jeg er klar over det lyder omstændigt, men reglerne er således ens på alle offentlige tilgængelig steder, så mon ikke vi vænner os til det.

Der tilmelding til alle hold, således vi sikre vi ikke er for mange. Nogle aktiviteter

Det hold der kører under det skærpede forsamlingsforbud er følgende.

Mandag: 13:30 – 15:00: Badminton i Hadsund Hallen. Max 10 mand. Tilbuddet er forbeholdt Hadsund Bostedet. Tilmelding ved Hadsund Bostedet.

Mandag: 14:00 – 15:00: Krolf på græsarealet på ved Hadsund Bostedet. Tilbuddet er forbeholdt borgere fra Socialpsykiatrien i Mariagerfjord Kommune. Tilmelding på Værestedet Bazen, inden aktiviteten.

Tirsdag: 11-12: Åben fitness i Hadsund hallen. Der må maximalt være 20 personer i hele fitness arealet fordelt i de to lokaler med 10 i hver. Bostedet Hadsund vil benytte sig af tilbuddet.

Tirsdag: 11-12: Naturfitness. Værestedet Bazen, vil afholde naturfitness for MIF. Max 10 personer. Forbeholdt borgere fra Socialpsykiatrien.

Torsdag: 11-12: Vandgymnastik på Hadsund Skole. Max 9 pladser + livredder. Pladserne fordeles med 5 pladser til Hadsund Bostedet og 4 pladser til Socialpsykiatrien. Socialpsykiatri borgere tilmelder sig via Værestedet Bazen.

Bemærk at i ikke, må gå ind af hovedindgangen på skolen. I skal benytte bagindgangen til svømmehallen, hvor livredderne lukker jer ind!!

Torsdag: 13-14: Svømning og vandgymnastik på Hobro idrætscenter. Max 9 pladser + livredder. Pladserne fordeles med 4 pladser til Blå Kors hjemmet og 5 pladser til socialpsykiatri borgere, som tilmelder sig gennem Værestedet Fjordgade, senest onsdag kl. 14.

Lukkede hold.

Vi ser os desværre nødsaget til holde pause med Fodbold og Fitness i Sortebakkehallen, under de nuværende retningslinjer.

Ligeledes ser vi os heller ikke i stand til at gennemfører Volleyball i Hadsund hallen om mandagen.

Peter Steen