Medlemskab

Et medlemskab hos Mariagerfjord Idrætsforening koster 200 kr. per halvår, hvilket betales i marts og oktober. Betalingen kan foregå ved en bankoverførsel eller ved at anvende programmet Conventus.

Som medlem af Mariagerfjord Idrætsforening har du mulighed for at deltage i alle de motionshold, aktiviteter og ture, vi som forening arrangerer. Derudover giver det også mulighed for at tage med til alle de stævner og turneringer, vi deltager i.

I Mariagerfjord Idrætsforening ønsker vi også, at I som medlemmer får medindflydelse og ansvar i foreningen. Vi tilbyder diverse instruktøruddannelser via DAI og herefter muligheden for at blive instruktør på et af vores motionshold.

Ønsker man at støtte Mariagerfjord Idrætsforening, så er det muligt at oprette et passivt medlemskab, som koster 200 kr. per halvår ligesom det normale medlemskab. Er man passiv medlem har man ikke stemmeret på generalforsamlingen, men det er stadig muligt at deltage.

Som forening ønsker vi at få flere instruktører eller frivillige på vores motionshold, så har dette interesse, kan du kontakte en af vores kontaktpersoner, hvis kontaktinfo du finder her.

Bliv Medlem

Betal Kontingent