Holdplan

I øjeblikket har vi syv motionshold kørende og som medlem har du mulighed for at deltage i dem alle. På disse hold kan vi tilbyde: badminton, fitness, fodbold, styrketræning, svømning, volleyball og yoga. Vi finder løbende på nye ting og deltager også til stævner og Vejle idrætsfestival. Vi tager udstyret med til holdene, så du skal bare medbringe idrætstøj og rene indendørs sportssko. Eftersom vi er en nyere idrætsforening og under udvikling, så ønsker vi at tilbyde det, som du har interesse i. Derfor har du mulighed for at være med til at bestemme, hvilke motionshold og aktiviteter vi skal tilbyde. Den fulde holdplan kan ses i skemaet nedenfor.

Holdplan:

Mandag: Mindfull Yoga kl. 10-11:30 frivilligcentret i Hadsund

Mandag: Multihold kl. 13.30-15-15 i Hadsund Hallen (Gratis kaffe og frugt efter motion)

Tirsdag: Mindfull Yoga kl. 10:30 - 12 i Rosendalhallen i Hørby.

Tirsdag: Styrketræning kl. 11-12 i Hadsund Hallen

Tirsdag: Fodbold og Fitness kl. 13-15 i Sortebakkehallen, Nørager (Gratis kaffe og frugt efter motion) (Fælles kørsel fra Værested Fortunavej, Hobro)

Torsdag: Svømning kl. 11.00-12.00 i Hadsund Svømmehal

Torsdag: Svømning kl. 13-14 i Hobro Svømmehal