Holdplan

I øjeblikket har vi fem motionshold kørende i henholdsvis Hadsund Svømmehal, Hadsund Hallen, Hobro Svømmehal og Sortebakkehallen i Nørager, og som medlem har du mulighed for at deltage i dem alle. På disse hold kan vi tilbyde: badminton, fitness, fodbold, styrketræning, svømning og volleyball og med en kvalificeret instruktør til volleyball og svømning i Hadsund. Vi tager udstyret med til holdene, så du skal bare medbringe idrætstøj og rene indendørs sportssko. Eftersom vi er en nyere idrætsforening og under udvikling, så ønsker vi at tilbyde det, som du har interesse i. Derfor har du mulighed for at være med til at bestemme, hvilke motionshold og aktiviteter vi skal tilbyde. Den fulde holdplan kan ses i skemaet nedenfor.

Holdplan:

Mandag: Multihold kl. 13.30-15-15 i Hadsund Hallen (Gratis kaffe og frugt efter motion)

Tirsdag: Styrketræning kl. 11-12 i Hadsund Hallen

Tirsdag: Fodbold og Fitness kl. 13-15 i Sortebakkehallen, Nørager (Gratis kaffe og frugt efter motion) (Fælles kørsel fra Værested Fortunavej, Hobro)

Torsdag: Svømning kl. 11.00-12.00 i Hadsund Svømmehal

Torsdag: Svømning kl. 13-14 i Hobro Svømmehal