Arrangementer

Det er nogle lange lange dage uden aktiviteter i Mariagerfjord Idrætsforening. Jeg tror de fleste af os savner en normal hverdag, hvor vi kan gøre det vi plejer og være sammen i sociale fællesskaber og med mennesker vi holder af.

Men jeg har et lille lyspunkt i denne højtid.

Jeg har fået tildelt 10 fribilletter til Royal Run i Aalborg d. 1 juni.

Der er selvfølgelig en risiko for at dette løb også må aflyses, men jeg håber at den dumme virus er ovre til den tid.

Til løbet kan man tilmelde sig følgende

One mile - walk

One mile - Run

Familie - Mile

------------------

5 km - Walk

5 km - Run

------------------

10 km - Run

I kan læse mere om løbet på https://www.royalrun.dk/

Jeg udlodder fribilletterne til lodtrækning blandt vores medlemmer. Hvis en af jer har et ledsagerkort, vil det være muligt at medbringe ledsager gratis. Ledsager vil dog ikke få et startnummer.

Det foregår ved at i sender mig en mail med jeres navn og telefonnummer senest d. 20 april. Så skriver jeg alle navnene på små sedler og lægger dem i en skål og udtrækker 10 navne.

Min mail er peste@mariagerfjord.dk

MVH